blog_logo
gnoriste_logo
call_logo

EPILARE DEFINITIVĂ

ριζικη αποτριχωση


Epilarea definitivă este un serviciu de estetică atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi, care are ca scop  eliminarea părului nedorit din diverse zone ale corpului.

 

Epilarea definitivă prin electroliză este cea mai clasică şi mai fiabilă metodă de epilare. Este eficace şi cu rezultate permanente. Se recomandă pentru zone de dimensiuni mici, de regulă pentru faţă, dar şi pentru corp.  


ριζικη αποτριχωση
Este ideală pentru distrugerea firelor de păr alb şi blond, pe care celelalte sisteme de epilare nu reuşesc să le distrugă.ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ


Este o metodă care implică o oarecare durere, deoarece se foloseşte un ac care se introduce în foliculul pilos şi distruge celulele regenerative ale firului de păr  cu ajutorul curentului electric.  

 

Dezavantajul epilării definitive este faptul că  este o procedură care necesită mult timp, de aceea se foloseşte de regulă numai pentru îndepărtarea pilozităţii nedorite de pe faţă. Un alt dezavantaj este riscul producerii de arsuri ce pot apărea ca urmare a manipulării incorecte a aparatului de către persoana care efectuează epilarea definitivă.  Din acest motiv  este important ca esteticianul care se ocupă de epilare să aibă experienţă şi să ştie să mânuiască corect acul aparatului.