blog_logo
gnoriste_logo
call_logo

HIDRATARE FACIALĂ

Hidratarea pielii este o procedură foarte importantă.   

O piele hidratată are o elasticitate şi o fermitate mai bune, fiind în acelaşi timp mai puţin sensibilă la factorii nocivi din mediul înconjurător.   

Tratamentul de hidratare profundă şi de recuperare a pielii deshidratate se bazează pe ingrediente ce au capacitatea de a hrăni pielea în profunzime pentru o lungă perioadă de timp, datorită caracteristicii de retenţie a umezelii. Produsele estetice conţin ingrediente hidratante, care păstrează hidratarea pielii. Toate componentele acestea hidratante pe care le putem găsi în cremele de faţă, seruri, măşti, dacă sunt combinate cu alte substanţe, enzime, proteine sau extracte din plante reîntineresc şi hrănesc  pielea, întârziind cursul normal de îmbătrânire. Se obţin rezultate mai bune în ce priveşte introducerea acestor substanţe în piele cu ajutorul mecanismelor de genul iontoferezei, LPG, dar şi prin masaj manual sau roller needling.  

Hidratarea este unul din factorii esenţiali atât pentru frumuseţea, cât şi pentru sănătatea şi menţinerea tinereţii pielii. De aceea, o hidratare sistematică realizată atât la domiciliu cât şi la centrele de estetică este esenţială.